Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Oι Anonymous «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης!



Άφωνοι έμειναν όσοι έτυχε να μπουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης!

Αντί για τη συνηθισμένη σελίδα, εμφανίστηκε ένα μαύρο φόντο, με μήνυμα των Anonymous! Η ιστοσελίδα είχε δεχτεί "επίθεση" από τους χάκερ της ομάδας!
Η πρώτη εικόνα όταν μπαίνει κανείς στην ιστοσελίδα του υπουργείου ΔικαιοσύνηςΗ πρώτη εικόνα όταν μπαίνει κανείς στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης
"Η Δικαιοσύνη έρχεται" γράφουν στην αρχή. Και ακολουθεί ένα βίντεο, όπου γίνεται αναφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα. στα μέτρα που επιβάλλουν το ΔΝΤ και η Ε.Ε., στη λιτότητα και τις μειώσεις μισθών. 

«Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεχθήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αλλά αποτύχατε. Και σκοτώσατε το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας, τη Δημοκρατία» αναφέρουν αρχικά στο μήνυμά τους, σε ένα μανιφέστο με το οποίο επί της ουσίας αντιδρούν στην υπογραφή από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης της ACTA (Σύμφωνο ενάντια στην ανταλλαγή πλαστών προϊόντων). 

Οι Anonymous κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση πως με την απόφαση να μπει στο ΔΝΤ, επέβαλε μια νέα δικτατορία στους Έλληνες πολίτες και άφησε «τους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ευρωπαϊκής Ένωσης» να σκλαβώσουν, οικονομικά και πολιτικά τον ελληνικό λαό.Peierga.gr - Oι Anonymous  


«Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. 
Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δε θα ξεχάσουμε. Έπρεπε να μας περιμένετε... » καταλήγει το βίντεο, το οποίο, μάλιστα, βρίσκεται στο YouTube από τις 31 Ιανουαρίου…

"Ξέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ , έχουμε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, σας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ. 

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΡΤ TV κτλ)

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ

Είμαστε Λεγεώνα. Αυτή είναι ΜΟΝΟ η ΑΡΧΗ.

Το www.ministryofjustice.gr είναι μόνο ένα παράδειγμα από το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε!" είναι γραπτό τους μήνυμα!


«Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεχθήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αλλά αποτύχατε. Και σκοτώσατε το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας, τη Δημοκρατία.


Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας, αλλά τώρα εσείς τη σκοτώσατε. 

Ο λαός σας, σας μισεί κι εσείς τους κοιτάζετε και δεν κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη θέληση του ελληνικού λαού, επιβάλατε μια νέα δικτατορία στους Έλληνες πολίτες και αφήσατε τους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τους σκλαβώσουν, οικονομικά και πολιτικά. 

Πληρώνουν τα λάθη των κυβερνήσεών τους και κάνατε τους ξένους να τους μισούν (τους Έλληνες) για κάτι που δεν είναι υπεύθυνοι. Τι ντροπή!
Η Αστυνομία εκμεταλλεύεται την εξουσία της και επιτίθεται σε ανθρώπους που διαδηλώνουν για δικαιοσύνη. 

Διαδηλώνουν ενάντια σε εσάς που δε θέλετε οι φωνές τους να ακουστούν. Τους στερείτε το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου (...)

Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. 

Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δε θα ξεχάσουμε. Έπρεπε να μας περιμένετε... 

Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται το λαό», αναφέρουν στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά τους.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου