Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Παλιό λεωφορείο μεταφορφώθηκε σε ένα σπίτι πολυτελείας!


Δύο σχεδιάστριες από το Ισραήλ, οι Tali Shaul και Hagit Morevski, αφού αγόρασαν ένα παλιό και κατεστραμμένο λεωφορείο τύπου "Don" από την δημόσια εταιρεία μεταφορών, το μετέτρεψαν στην κυριολεξία σε ένα σπίτι πολυτελείας. Ο μετασχηματισμός είναι εξαιρετικός και πέρα από τη φαντασία του καθενός. 



Η γενική ιδέα για την τροποποίηση του λεωφορείου ήταν να παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για ένα σπίτι. Ένα κλιματιστικό και λέβητες εγκαταστάθηκαν επίσης σε αυτό το λεωφορείο.


Οι ρόδες καλύπτονται από ένα τραπέζει με δύο πολυθρόνες γεύματος αμερικάνικου στυλ και τα ντουλάπια της κουζίνας κατασκευάστηκαν κατά μήκος των παραθύρων. Η συγχώνευση των αεραγωγών τροποποιήθηκε σε λαμπτήρες για τον φωτισμό του χώρου.


Ένα υπνοδωμάτιο υπάρχει στο πίσω μέρος του λεωφορείου, όπου διαθέτει έναν μαύρο βελούδινο καναπέ που χρησιμεύει και ως ένα ευρύχωρο διπλό κρεβάτι.


Ένα πορτρέτο της Audrey Hepburn αποτελείται από δύο φύλλα πόρτας μίας ντουλάπας.

Το μπάνιο βρίσκεται στη μέση του λεωφορείου, με μία υπερυψωμένη τουαλέτα πάνω από τη ρόδα, ξύλινο ντουλάπι και ένα εσωτερικό ντους με ματ γυάλινη πόρτα. 

Πηγή: http://ingossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου